SCALATEATERN KARLSTAD

“FAQ – Frequently asked questions”

Återbetalas serviceavgiften vid inställd föreställning?
Nej, den återbetalas inte. Se Ticketmasters kundvillkor för mer info.

Jag har bokat och betalat biljetter på ticketmaster.se,
kan jag då HÄMTA DEM PÅ PLATS på spelstället?
Om föreställningen är på Karlstad CCC, Löfbergs Arena eller på Scalateatern håller vi öppet där, timman före föreställningen.
Är föreställningen någon annanstans? Kontakta oss så hittar vi en bra lösning.

Kan min sambo hämta biljetter som står på mitt telefonnummer?
Det går jättebra! Skicka med sambon bokningsnummer (telefonnummret funkar också bra). Om biljetterna är betalda skall även bokningens pinkod vara med!

Om jag inte kan komma på föreställningen – kan jag LÄMNA TILLBAKA BILJETTERNA då?
Nej, det är inte återlösen på biljetter.

Hur länge gäller Scalateaterns PRESENTKORT?
Scalateaterns presentkort är giltigt i två år från inköpsdatum, och det gäller på allt VI säljer – I HELA SVERIGE.
Inlöses ENDAST i Scalateaterns Biljettkassa.

Kan ni SKICKA mina bokade biljetter PER POST?
Ja, det kan vi – 55 kr tillkommer (porto-hantering). Vi kan ta ta betalt med de flesta VISA & Mastercard över telefon och skicka hem till dig. Du kan även sätta in pengarna + 55kr (porto-hantering) på vårt PlusGiro 1104-9.
Ange ditt mobiltelefonnummer i meddelanderaden vid betalning!

Jag vill ha Scalateaterns NYHETSBREV – hur får jag det?
I menyn klickar du på ‘Få Vårt Nyhetsbrev’, eller klicka Här!

Jag har flyttat och behöver inte längre ha Scalateaterns NYHETSBREV – hur avslutar jag min prenumeration?
Längst ned i brevet klickar du på “Avböj fler utskick från Scalateatern Karlstad.“, och bekräfta prenumerationens avslut på den sidan som öppnas. Nu är din prenumeration avslutad.

Jag har reserverat biljetter via ticketmaster.se och helt glömt att SISTA UTHÄMTNINGSDAG var idag,
kan ni göra något?
Ja, vi kan boka om biljetterna om du ringer oss innan stängningsdags. Efter stängningsdags kan vi inte göra något, biljetterna bokas av vid midnatt, då kan du själv boka upp nya biljetter efter klockan 00:01 – har du tur så får du tag i samma platser – får du inte tag i samma platser – boka de platser du hittar och ring Scalateatern på 054-190080 så fort vi öppnat.

Jag har presentkort från er (ser ut som en vanlig biljett). Men när jag ska boka evenemang på Ticketmaster så går det endast att använda “nya” presentkort, hur ska jag göra? Måste jag komma in till er på Scalateatern och boka biljetterna för att kunna utnyttja presentkortet?
Scalateaterns presentkort gäller bara när man handlar “över disk” i kassan på Scalateatern. Om du har reserverat biljetterna på ticketmaster.se så kan du också självklart betala dem i vår kassa med presentkortet.
Så du är varmt välkommen in till oss, bor du en bit bort – ring oss så skall vi se vad vi kan göra.

Ticketmasters presentkort ser ut som ett Mastercard-plastkort som det står Ticketmaster på – det t.o.m. är ett Mastercard-kort som är laddat med pengar.

Jag har en kupong från Karlstads kommun/Värmlandsteatern (nyinflyttad); ”gå två betala för en på Värmlandsteatern”. Kan jag använda den för att boka biljetter till vilken föreställning som helst då?
Nej, den kupongen gäller bara på förställningar som Värmlandsteatern ger – vilka ser du på www.varmlandsteatern.se.

Jag har en kupong från Karlstads kommun/Wermland Opera (nyinflyttad) Kan jag använda den på Scalateatern?
Nej tyvärr, den gäller bara i Wermland Operas kassa. Scalateatern kan däremot ta emot presentkort som det står Wermland Opera på.

Det var längesen jag fick något nyhetsbrev, men jag har inte klickat på ‘Avböj fler utskick’
Brevet innehåller ju en del bilder, så ta en titt i din skräppostmapp – för det är lätt att brevet då flaggas som skräp. Om breven ligger där så kan du lägga till adressen utskick@scalateatern.com i din adressbok. Flytta också mailen till din inkorg, så att din mail “lär sig” att det är där du vill att de dyker upp. Nu borde våra mail komma direkt till din inkorg istället.

VANLIGA FRÅGOR | BILJETTSLÄPPSINFO | HITTA HIT | KONTAKTA OSS | PLUSGIRO | 054-19 00 80 | biljett@scalateatern.com | Biljettkassans öppettider står på startsidan | SCALATEATERN, VÄSTRA TORGGATAN 1, 65225 KARLSTAD | PG: 1104-9 Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning. 55kr portohantering tillkommer. | time.is:...
Scroll Up